A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
acapella 970×250
Újház 300*300

MI TÖRTÉNIK MOSTANÁBAN A TEXANS HÁZA TÁJÁN?

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Aki, a holtszezon során rendezett edzéseken máris fontos szerephez jutott, ugyanis az OTA-kon már a kezdõ CB poszton játszhatott – és tette ezt nem is olyan rosszul, sõt. „Hosszú út áll még elõttünk, de jók a testi adottságai és megvan a kellõ fizikuma a játékhoz, valamint kitûnõ edzõi vannak” – mondta a Houston Texans vezetõedzõje, Gary Kubiak. A csapat számára különös fontossággal bír, hogy Jackson jól játsszon majd a szezon során, hiszen korábban úgy döntött a vezetõség, hogy nem ajánl új szerzõdést Dunta Robinsonnak – nagy részben ennek is köszönhetõ, hogy az áprilisi drafton egy cornerbacket választott a houstoni gárda. A ProFootballWeekly értesülései szerint a 176 cm magas és 89 kilós újoncnak szörnyû teljesítményt kellene nyújtania ahhoz, hogy ne õ legyen a másik kezdõ CB Glover Quin mellett a következõ szezonban.

Brian Cushing után õ lenne az elsõ Texans újonc, aki rögtön elsõ évében kezdõként léphetne a gyepre. Jackson jó játéka nagyban segítené a csapat védelmét, ami a 2010-es szezon elsõ négy meccsén kénytelen lesz nélkülözni az Év Újonc Védõjét, miután az pozitív eredményt produkált egy drogteszten. Cushing hiányában Danny Clark és Xavier Adibi fog játszani az erõs oldalon. Clarkot Cushing felfüggesztése után szerzõdtette a csapat, aki elõtte már 2007-ben játszott Houstonban, de a 2008-as és 2009-es szezonra átszerzõdött a New York Giants-hez. Az ott töltött két szezon alatt mintegy 26 alkalommal léphetett kezdõként a pályára. Adibi újoncként ötször volt kezdõ, és egyik ilyen meccsén tizenöt szerelést mutatott be az Indianapolis Colts elleni találkozón. Azonban Cushing szerzõdtetése utána látványosan csökkent a szerepe a csapatnál. Adibi mindenképpen jó párosítás lenne az erõs és tapasztalt Clarkkal a védelem erõs oldalán.

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások