A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
M-gel 970-250
acapella 300×300

GONDOK A RAMS-NÉL

Acapella 640×480

A sérülés elég súlyosnak tûnik ahhoz, hogy Saffold kihagyja következõ csapat által szervezett tevékenységeket. Nem volt titok, hogy az újonc rögtön kezdõ lett volna a támadófal jobb oldalán, ahol RT poszton védte volna az irányítót. Azt az irányítót, akiz NFL 75. Draftjának 1/1-e volt. Azonban így úgy tûnik, hogy Sam Bradford jobb oldalán érkezõ védõket más játékos fogja blokkolni. A hírek szerint a St. Louis-i csapat úgy reméli, hogy Saffold késõbb vissza fog térni az edzésekre, de „elõvigyázatosak szeretnének lenni”. Brian Stull, az ESPN munkatársának híradása szerint a játékos jobb térde sérült meg, azonban nincs ok a nagy aggodalomra, nem tûnik komolyabb sérülésnek.

Közben a csapat szert tett a draftolatlan Joe Gibbs-re (nem kell meglepõdni, ha a név ismerõsen cseng, de minden valószínûség szerint nem áll rokonsági kapcsolatban a Washington Redskins korábbi vezetõedzõjével). A Saffold visszatéréséig Adam Goldberg fogja a RT posztot betölteni. A Rams már így is híján van a kezdõ támadófal embereknek, ami nem túl jó helyzet, hiszen a szezon vészesen közeledik.

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások