A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
Roche 970*250
Újház 300*300

BUDAPEST WOLVES – NYÍREGYHÁZA TIGERS

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

A Tigers két kiütéses gyõzelemmel és ennek folytán 119 ponttal érkezik a „Farkas Fieldre”, kemény pofonokat osztottak ki a Heroes-nak és a tõszomszéd Gladiators-nak. Ha alapul vesszük a tavalyi összecsapást – és nem történt oly’ sok, a csapatokat érintõ változás, hogy ezt ne tehetnénk – akkor Jordan passzjátéka jelenti majd Tigrisek támadásainak gerincét, amely veszélyt tovább növelhet egy-egy törött play, amelyekben igazán elemében érzi magát az irányító. Megakadályozandó, hogy elég ideje legyen Jordannek, elhajítania a labdát, nem lenne meglepõ egy-egy Ágota vagy Peterson blitz. A futójáték átütõ sikerére nem építhetnek a nyíregyháziak, a kitûnõ, Eric Petersonnal „feldúsított” linebacker sor jó ötvözete az erõnek és gyorsaságnak, védelmet adva éppen ezért mind a szélsõ, mind a belsõ futások ellen.

A Farkasok elsõ megmérettetésük elé néznek a megújult elsõ osztályban, ami nem azt jelenti, hogy nem lennének bemelegedve, ezt 4 CEFL találkozó biztosítja. Bajnokaspiránsként céljuk most is, mint máskor az, hogy akaratukat ráerõltessék ellenfeleikre. Támadásaik jórészét Cseperkáló futásai jelentik majd, egy-egy Lendvai passzal „fûszerezve”. Látványosságot nem a kifinomult taktika vagy trükkös play-ek, hanem a jól képzett játékosok szolgáltatják majd részükrõl.

2010. 06. 05.
Kickoff: 15:00
Budapest, Láng-Vasas Sporttelep, Rozsnyai utca 4
Belépõ: 1000 Forint
Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások