A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
Polacsek 970*250
Finn wellness 300×300

BIG BEN HÁLÁS

Acapella 640×480

„Rengeteg idõt töltöttem azzal, hogy megvizsgáltam a pályán belüli és a pályán kívüli életemet. Úgy vélem, ideje lezárnom egy fejezetet, és elkezdenem egy újat” – mesélte bûnbánón az irányító. A Steelers karmestere az elmúlt két évben kétszer is szexuális zaklatás gyanújával került az újságok címlapjára. Most Goodell felügyeletével megpróbálja rehabilitálni magát, és felépíteni egy új imázst, amely a múltba taszíthatja a botrányos idõszakot.

„Képes vagyok átértékelni a dolgokat. Több idõt szeretnék tölteni a családommal, és fel akarom fedezni azt, ami igazán fontos a számomra. Várom az új kihívásokat, amik természetesen a futballal kezdõdnek. Örülök, hogy itt lehetek” – vallott õszintén Roethlisberger. És bár a klasszis nem kért bocsánatot a georgiai események miatt, a történtek erõsen foglalkoztatták: „Egy csomót töprengtem a múltamon, a döntéseimen, amiket meghoztam. Csak ültem a lakásomban, és átláttam azokat a részeket, amiket meg kell változtatnom. Várom a második lehetõséget, és nem csak a futballban. Az életben is.”

A bajban úgy tûnik a Steelers sem hagyja magára a játékost. Mike Tomlin és a csapattagok is vállvetve segítik a karmester visszatérését. Ugyanakkor a szurkolókat erõsen felzaklatták a renitens játékos körüli balhék, a pittsburgh-i hetes népszerûsége erõsen megcsappant. Viszont a jegyeladásokon nem érzõdött a Big Ben körüli fennforgás, ahogy 1972 óta minden évben, ismét eladtak minden jegyet, a bérletesek közé pedig csak hosszú várólistán lehet bejutni. Az viszont elvitathatatlan, hogy a csodált pittsburgh-i franchise megítélésén csorba esett, amit nem lesz egyszerû kiküszöbölni.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások