A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Linea 970*250
Praktiker 300*300

UNDERWOOD BIZONYÍTHAT

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Az idei edzéseken Underwood Jared Bush mellett kapott szerepet a kezdõ cornerback poszton, míg Lee volt az elsõ számú csere. A két fiatal számára mindez talán soha vissza nem térõ alkalom, így nagyra tartják mostani szerepüket, és igyekeznek kivívni a bizalmat. „Az edzõnk magához hívatott, és közölte, azt szeretné, hogy minden nap úgy produkáljunk, mintha éles meccsen lennénk. Ugyanakkor a csapaton belül versenyhelyzet van, és így segítjük egymás a jobb teljesítmény felé” – nyilatkozta Underwood.

Nem kell hangsúlyozni, hogy egy csapatban milyen fontos, hogy megfelelõ merítési lehetõség álljon rendelkezésre. Annak fényében különösen, hogy tavaly a Packers pass defense-e komoly problémákat mutatott a legjobban passzoló együttesek (Arizona, Pittsburgh) ellenében, így sokan úgy vélték, Green Bay-ben a draftot a poszt megerõsítésére szánják. Ehhez képest meglepetésként hatott, hogy több fiatalt vettek elõ annak érdekében, hogy betömjék a védelem hátsó alakzatának réseit.

Mindenesetre Underwood számára bíztató, hogy Mike McCarthy fõedzõ szerdán úgy nyilatkozott, a tavaly draftolt fiatalok közül az ifjú cornerback fejlõdött a legtöbbet. A szerdai OTÁ-n a Underwood Greg Jennings ellenében védekezett, és több alkalommal is remekül szerelte a kiváló elkapót. „Nem zavar, ha nyomást helyeznek rám, mert tudom, hogy meg tudok oldani minden szituációt” – üzent a fiatal védõ.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások