A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Praktiker 970*250
Vajdapair-hja-300×300

CLAUSEN MÁR OTTHON VAN

Acapella 640×480

Már az egyetemi évek is komoly változást hoztak Clausen életében, mikor a nyugati partról a Notre Dame államába, Indianába költözött, és az ott eltöltött három esztendõ után, most lassan megszokhatja a keleti part klímáját is. „Carolina most egy új hely az életemben, de Charlotte nagyszerû város, és jól érzem magam. Az idõjárás hasonlít a kaliforniaiéra, bár itt azért némileg több a csapadék. Mindenesetre nincs ezzel semmi gond, így szeretem, ahogy van” – mondta a 22 éves játékos.

Bár a környéken való tájékozódáshoz egyelõre még GPS-re és az idõsebb csapattársak tanácsára is szükség van, Clausen alapvetõen arra koncentrál, hogy az edzõk és a többi játékos segítségével a Panthers támadási rendszerét elsajátítsa. „Megpróbálok a lehetõ legtöbbet tanulni annak érdekében, hogy felvegyem az NFL ritmusát. Minden nap azért jövök ki a pályára, hogy keményen dolgozzak, ezáltal jobbá váljak, ezzel is hozzájárulva a Párducok jövõbeli sikereihez.

Bár az újonc jelenleg csak a gárda harmadik számú irányítója, a célja nem is lehet más: õ szeretne lenni a Carolina egyes számú karmestere. „Én vagyok most a kihívó. Legyünk a pályán, a videó szobában vagy az öltözõben, harcolni fogok, hogy ezzel én is és a csapat is jobbá váljunk. Úgy kezelem a helyzetet, hogy kezdõ vagyok, és ennek megfelelõen teszem a dolgom, és nem is szeretnék másra koncentrálni” – üzent a csapattársaknak az elszánt Clausen.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások