A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
Tesa 970*250
Henkel 300*300

REPKEDNEK AZ AJÁNLATOK

finn wellness 640*360

Az elkapó az elmúlt szezonban személyes csúcsot döntött az elkapások számát (81), az elkapott yardok (1.320), és a TD-k számát tekintve is, valamint elutazhatott elsõ Pro Bowljára. Június 15-ig még van ideje aláírni a tendert, amely 3,168 millió dollárt tartalmaz. Ha nem teszi meg, a Cowboys 1,65 millióra csökkentheti az összeget.

Rod Graves, az Arizona Cardinals general managere is elárulta kedden a csapat honlapján, hogy, a csapat korlátozott szabadügynök guardja, Deuce Lutui is új tendert kapott. Lutui, aki négy éve játszik az NFL-ben, szintén június 15-ig várhat az aláírással, máskülönben a jelenlegi 1,76 milliós ajánlat kb. 600.000 dollárra csökkenhet. Lutui 2007 óta kezdõ a jobboldalon, de idén könnyen lehet, hogy meg kell küzdenie a helyért. Reggie Wells a Cardinals baloldali guardja, de vagy õ, vagy a szabadügynökként leigazolt Alan Faneca átmehetnek a jobboldalra. Faneca, a kilencszeres pro bowler a New York Jetsnél baloldalon játszott, majd a csapat két szezon után idén kiadta az útját. Mielõtt a Jetshez került volna, Faneca 10 szezont húzott le a Pittsburgh Steelers mezében.

Nem Austin és Lutui voltak az egyetlenek, akik kedden kaptak egy második tender ajánlatot is. A Star-Tribune szerint a Minnesota Vikings ugyanezt tette Ray Edwards defensive end esetében, Green Bay Press-Gazette jelentése szerint pedig a Green Bay Packers 3 játékosnak is új ajánlatot tett: Atari Bigby safety-nek, Tramon Williams cornerbacknek, és Johnny Jolly defensive endnek.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások