A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Tesa 970*250
Tesa 300*300

FORRÓSODIK A TALAJ NEW YORKBAN

Acapella 640×480

A Newark Star-Ledger hasábjain a Giants vezetõedzõje így reagált Pierce szavaira: „”Nem tudom, mit mondott, miért mondta, és ezzel mi volt a szándéka, de mindenki csak egy évre tervezhet. Senkit nem érdekel, ha épp most nyerted meg a Super Bowlt. Az lenne az elvárás, hogy amikor visszatérsz a munkához, a lehetõ legmagasabb szinten teljesíts. És persze, ezen a piacon mindig is ilyesfajta vizsgálatok alanya leszel. A céljaim, az elvárásaim, az önmagammal szembeni és a csapattal szembeni követeléseim a belsõ viszonyok alapján vannak megállapítva, semmi köze nincs a külsõ tényezõkhöz.”

Egy interjú során Eric Mangini, a Browns vezetõedzõje is hasonlókat mondott azzal kapcsolatban, Mike Holmgren, a csapat elnöke is egy éves távlatban gondolkodik-e a második évét ott töltõ vezetõedzõ jövõjével kapcsolatban. Mangini így nyilatkozott: „Mike soha nem éreztette velem, hogy ez az állapot csak egy évig tartana, de egyre inkább azt tapasztalom, hogy a szerzõdéstõl függetlenül, ez egy éves munka. Folyamatosan elõre kell lépkedni.”

Coughlin esetében kicsit súlyosabb a helyzet. Szerzõdésébõl még két év van hátra, 64 éves lesz, amikor a szezon elkezdõdik, a Giants új stadiont avat idén, és a csapat, amelyikkel osztozkodnak rajta, megelõzte az Óriásokat a pályán elért sikerek, és a pályán kívüli felhajtás tekintetében is. A 2009-es szezon végén a Giants nem jutott be a rájátszásba, John Mara társtulajdonos pedig kijelentette, ez a helyzet elfogadhatatlan. Amikor a 2010-es szezon véget ér, az Óriásoknak el kell dönteniük, mi legyen Coughlin sorsa, aki máris nagyon ingatag talajon néz a következõ szezon elé. Bill Cowher még mindig szabad, és egyesek meg vannak gyõzõdve arról, hogy akarja a Giants vezetõedzõi állását, így könnyen lehet, ha a csapat nem tud felmutatni egy rájátszást, akkor a Giants megszerzi azt a fickót, aki 2009 elején visszautasította a Jets megkeresését.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások