A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
Henkel 970*250
M-gel 300*300

BETÖRTEK RON DAYNE HÁZAIBA

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

A WISC-TV tudósítása szerint Dayne több mint 100.000 dollár értékû ékszer eltûnését jelentette be Waunakee, Wisconsin állambeli otthonából. Joe Peterson, a Waunakee-i Rendõrség hadnagya elmondta: „Vannak itt is betörések (Waunakee egy falu), de egy sem, vagy nagyon kevés esetben éri el a kár az említett összeget.”

Egy másik beszámoló szerint, amit a Wisconsin State Journal tett közzé, Dayne egy másik házából 40.000 dollár értékû számítógépes tartozékokat, házimozi rendszert és italt vittek el, meg egy karkötõt, amely Dayne Heisman Trófeájának emlékére készült. A hajdani running back elmondta, az ékszerek nagy része futball karrierjének emlékei voltak, és eszmei értékük volt. Így nyilatkozott: „Nem túl jó érzés elveszíteni dolgokat. Már jó ideje nem viseltem azokat a cuccokat, próbáltam megõrizni a gyerekeim számára, hogy nekik adhassam. Most valaki jött, és elvitte. Remélem, legalább egy része elõkerül.”

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások