A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
Linea 970*250
acapella 300×300

MOSS ÉS A VISSZAVONULÁS

acapella 640×480

Moss – akirõl azt feltételezték, azért rúgta ki ügynökét, mert abba akarja hagyni a játékot – elmondta: „Úgy hívták fel erre a figyelmemet, mintha azt tervezném, hogy hamarosan visszavonulok. Semmi ilyesmit nem akarok. Azért rúgtam ki az ügynökömet, mert letelt az ideje. Voltak olyan dolgok, amiket nem lehetett megtenni, pedig meg kellett volna. Hozzátette: „Szabad ember vagyok! Új ügynököt keresek.”

Szüksége is lesz rá, nem csak azért, mert még mindig „piacképes”, ahogy a Heraldnak is mondta, de azért is, mert a 2011-es szezon elõtt válik szabadügynökké, feltéve, hogy lesz 2011-e szezon, ami a kollektív munkaszerzõdés sorsától függ. Jelenlegi szerzõdésébõl egy év van hátra, 6,4 millió dollárt fog keresni idén. Ez lesz a 4. szezonja New Englandben, miután kettõt Oaklandben, hetet pedig Minnesotában játszott. De a 33 éves Moss még februárban kijelentette, nem lenne ellenére, hogy az idei év után is a Patriotsnál maradjon. A néhanapján problémás elkapó hétfõn elmondta, lejáró szerzõdésével nem fog kellemetlenségeket okozni a franchise-nak: „Csak azt akartam, hogy a rajongók is tudják, ez az én évem lesz. Végig játszani fogok, nem fogok konfliktust kelteni, vagy elégedetlenkedni. Nem hiszem, a Patriots reális, jövõbeni terveiben szerepelek. De ha már nem akarnak engem a Hazafiak, ez üzlet. Megértem.”

Az elkapó arra számít, a harmincas évei közepén, jövõ nyáron is sokan fognak érdeklõdni iránta. A New Englandben eddig lejátszott 3 szezonja során minden évben elérte az 1.000 elkapott yardot, és 47 TD-t szerzett. Eddigi pályafutása során 148 TD-elkapása van, és 14.465 elkapott yardnál jár.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások