A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
Köki 970*250
Heszperidák 300*300

VISSZA A GYÖKEREKHEZ

finn wellness 640*360

Gerard ugyan tavaly safety posztra váltott, az idei edzéseken mégis gyakran lehetett cornerbackként a kezdõcsapatban látni, mialatt Fabian Washington és Lardarius Webb csak a pálya mellõl figyelte a második évét kezdõ játékost. Gerard elsõdleges ellenfele a kezdõposztért folytatott harcban Cary Williams lehet, amennyiben Chris Carr megmarad a nickel formáció hasznos tagjaként. A secondary edzõjének, Chuck Paganonak viszont pont ez a terve.

„Sok defensive backünk van, úgyhogy itt a lehetõség, hogy megmutassam, amit tudok.” – mondta a frissen nyírt játékos, aki még 2009-ben – draftolatlan szabadügynökként – került Baltimore-ba. A Northern Arizonán ugyan 19 labdát halászott el a támadók orra elõl, de a 185 cm magas 85 kg súlyú CB-bõl a Ravens hamar safety-t csinált. A csapat eme húzása, Gerard számára akkor még nem tûnhetett nagy elõrelépési lehetõségnek, viszont Ed Reed és Haruki Nakamura szezonvégi sérülésével az ifjonc játékos is bekerülhetett az aktív állományba. Három meccsén többnyire a speciális csapatban dolgozott.

Az idei év különbözõ sérüléseinek köszönhetõen nagyon úgy tûnik, hogy Gerard még tovább léphet a ranglétrán, ráadásul úgy, hogy visszatér régi, egyetemen is játszott posztjára. A fiatal reménység nemcsak magas, de nagyon gyors is, csupán egy kis játéktapasztalatra van még szüksége. „Tavaly a safety pozícióba való beilleszkedés teljesen új dolog volt számomra” – mondta Gerard. „Ezek után azért sokkal könnyebb lesz visszaszoknom a CB posztra.”

Bár K. J.-nek  még van mit javítania játéktempóján, Derrick Mason mellett hamar fel fog pörögni. „Sokat fejlõdtem az elmúlt szezon óta, mert már jobban belelátok abba, hogyan is mennek a dolgok itt, az NFL-ben.”

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások