A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_970x90_CM
Linea 300*300

MATT CASSEL ÉS A JÓTÉKONYSÁGI GOLFPARTI

Acapella 640×480

A QB ugyanis segített megrendezni a Shadow Buddies Alapítvány immár második alkalommal megrendezésre kerülõ, éves golfbajnokságát. A szórakozással egybekötött tervezés alatt, amiben más helyi hírességek is részt vettek – mint mondjuk az American Idol egyik gyõztese, David Cook –, elég szép számmal gyûltek a látogatók. Cassel már nem elõször vesz részt az alapítvány rendezvényein, de most elõször járult hozzá tevékenyen a lebonyolításhoz.

„Óriási érzés támogatni az alapítvány golfbajnokságát” – jegyezte meg a Kansas irányítója. „Boldogan teszek bármit, ami csak módomban áll, hogy segédkezzem eme nagyszerû szervezet munkájában.”

A kansasi székhelyû Shadow Buddies Alapítvány lelki támogatást nyújt a beteg, valamilyen szinten sérült vagy orvosi kezelésre szoruló fiataloknak és idõseknek. A szervezet mindezt egyedi programok szervezésével biztosítja, a másként élõkkel szembeni toleráns viselkedést, megértést hangsúlyozva.

Az alapítvány nevét adó Shadow Buddies (árnyék barátok) olyan babákat jelentenek, amelyek külön az egyes betegeknek lettek készítve. A babák is olyan hiányossággal, sérüléssel rendelkeznek, mint amilyennel a beteg gyerekek. Az orvosok is egyetértenek abban, hogy ez nagy segítséget jelent mindenki számára, mivel nem csak kényelmesebb helyzetet teremt a kicsiknek, ha egy olyan babával játszhatnak, ami hasonlít rájuk, de a kézügyességükbõl könnyen lehet következtetni egészségi állapotukra, illetve a kezelés hatásosságára is.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások