A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
EfEf 970*250
Linea 300*300

GONZO TANÁR ÚR

finn wellness 640*360

„Papíron ez a legjobb csapat, aminek valaha is tagja voltam.” – nyilatkozta a 14 szezonjába lépõ veterán játékos, bár tudja, hogy nem lehet megállni, mert mindig van min javítani.

Gonzalez amellett, hogy óriási fenyegetést jelent az ellenfél védõire, az edzéseken is nagy hasznára válik a Falcons-nak. Próbálja ugyanis minden tudását továbbadni a gárda fiatalabb tight endjeinek. „Ted Popson is ugyanezt tette.” – mondta Gonzalez arra hivatkozva, hogy amikor õ a ligába került a Kansas akkori öreg rókája, Popson is az „adj mindent tovább” filozófiát követve tanította meg az ifjú Gonzalezt a poszt minden csínjára. Követve ezt a nagylelkû filozófiát a most már tapasztaltabb tight end a Falcons két újoncát – Colin Peeket és Michael Palmert – segít felkészíteni, hogy könnyebben beilleszkedjenek a profi futballba.

Gonzo munkamorálja lenyûgözõ tekintve, hogy õ az egyetlen a Sólymok csapatában, aki nem csak a meccsek elõtt, de még az edzéseket megelõzõen is gyakorol. Az Atlanta múlt heti edzéssorozatának szerdai napján Colin Peek került sorra, hogy – Gonzalez felügyelete mellett – dolgozzon egy keveset blokkolási technikáján. Sokat jelent, ha valaki éjjel-nappal gyakorol, de Gonzalez szerint a mentális felkészülés százszor nehezebb, mint a fizikai. Ha õ mondja, akkor el is hihetjük, hogy így van.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások