A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
acapella 970×250
Köki 300*300

ÚJRA VADÁSZHATNAK A PÁRDUCOK

finn wellness 640*360

Gross máris egyéni edzéseken vett részt és alig várja, hogy újra focizhasson. „Jó visszatérni” – mondta. „Évek óta nem éreztem magam ilyen jól, meglátszik a hat hónapnyi kihagyás. Örülök, hogy újra a csapattársaimmal lehetek és minden visszatér a normális kerékvágásba.”

A veterán tackle-nek tavaly novemberben tört el a sípcsontja, amikor az Atlanta DT-je, Vance Walker ráesett jobb lábára. A törés kellõképpen tiszta volt ahhoz, hogy semmilyen kétség se maradjon Gross-ban a jövõjét illetõen.

„Nem hiszem, hogy 2002 (egyetemi utolsó éve) óta, voltam-e 100 százalékos egyáltalán” – mesélte mosolyogva a játékos. „Most viszont jól vagyok. Nem aggódom a lábam miatt, a futás és az emelés is megy. Rendkívül elégedett vagyok, még az orvosok is meglepõdtek a gyógyulásom gyorsaságán.”

Minden bizonnyal John Fox is el van ragadtatva, hogy visszakapja bal tackle-jét és egyben egyik vezéregyéniségét.

Mivel Thomas Davis még félig-meddig gyógyulófélben van térdszalag szakadásából, felépülésének következõ állomása a csapat nyári tábora lehet.

Davis még november elején, a New Orleans otthonában szenvedett sérülést, egy szerencsétlen esés következtében. „A lábam egyelõre megfelelõen gyógyul. Izgatottan várom, hogy versenyre kelhessek a csapat többi tagjával” – mondta a linebacker.

Figyelemre méltó, hogy a Panthers 58-asa csupán 6 hónapja esett át térdmûtétjén, de máris a pálya füvét taposhatja. Állítása szerint, ez is csak a jó hozzáállás kérdése. „Leültem és az égiekhez fohászkodtam, hogy adjanak erõt a visszatéréshez” – mondta.

„Nagyon keményen küzdött a pályán. Nekünk kellett rászólni, hogy lassítson le egy kicsit, míg meg nem gyõzõdünk teljes felépülésérõl. Bár ahogy láttam, nagyszerû formában van.” – nyilatkozta Fox.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások