A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_970x90_CM
Gancia 300*300

ROBINSON MENT, JACKSON JÖTT

acapella 640×480

„Még messze ugyan a szezon, de tetszik a termete és az erõssége is.” – nyilatkozta Gary Kubiak még valamikor május elején.

Jackson gyors felzárkózása a csapat többi tagjához létfontosságú lehet a houstoni gárdának, miután úgy döntöttek, hogy nem hosszabbítják meg elsõ számú cornerback-jük, Dunta Robinson szerzõdését. Ehelyett a draft 20. helyén elhozták az Alabama üdvöskéjét.

Az 179 cm magas, 89 kg súlyú Jackson nem az elsõ lenne a franchise történetében, aki rögtön a legelsõ NFL meccsén csatasorba áll. Tavaly Brian Cushing szépen megállta a helyét, ahogy a Houston õt megelõzõ nyolc 1. köröse is. Jackson gyors alkalmazkodása a liga játékstílusához nagy terhet vehet le a Texans védelmének válláról, fõleg a szezon elején. Cushing négymeccses felfüggesztése ugyanis nagy érvágás a csapatnak.

Az erõs oldalon játszó linebacker hiányát Danny Clark és Xavier Adibi próbálja majd pótolni. Clarkot, aki 2007-ben már szolgált a csapatnál, a felfüggesztés hatására szerzõdtette a Houston. Két idényt a Giants-nél is eltöltött, ahol 26 alkalommal léphetett kezdõként a pályára. Az afrikai felmenõkkel rendelkezõ Adibi viszont csak öt meccsen kezdhetett, igaz mindegyiken újoncként (2008-ban). Az Indianapolis otthonában nyújtott 15 szerelése pedig igazán meggyõzõ volt.

Bármelyiküknek is kell majd Cushing helyébe lépni, legyen az a gyors Adibi, vagy a tapasztalt Clark, nem lesz könnyû dolga.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások