A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
Stihl 970*250
Acapella 300×30

CARPENTER FELPEZSDÍTI ST. LOUIS-T

acapella 640×480

A Rams Alex Barront (OT) adta Bobby Carpenterért (OLB) cserébe, még május elején. Ha teljesülnek a csapatok elképzelései, a két játékos végre kiérdemelheti a draft elsõ körében kiválasztott játékosoknak kijáró tiszteletet.

Míg Barron valószínûleg kemény csatákat fog vívni, hogy kezdõ lehessen a Cowboys támadófalában, addig Carpenternek – annak ellenére, hogy mindössze 3 meccsen volt kezdõ 4 dallas-i szezonja alatt – szinte máris kezébe nyomták a WLB kezdõposztját.

„Sokkal atletikusabb, mint gondoltam.” – mondta Steve Spagnuolo, a Rams vezetõedzõje Carpenterrõl. A csapat szerint, a linebacker várhatóan nagyon jól fog illeszkedni a St. Louis 4-3-as felállásához.

„Ez az, amit Spags edzõ imád.” – nyilatkozott Carpenter atletikusságával kapcsolatban. „Az olyan linebackert kedveli, aki tud futni, ugyanakkor flexibilis is. Azt hiszem én vagyok akire várt.”

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások