A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Köki 970*250
Acapella 300×30

ÚJABB JÁTÉKOST FÜGGESZTETTEK FEL

acapella 640×480

A draft során kitûnõen teljesítõ Seahawks vezetõsége úgy döntött, hogy szélnek ereszti a korábban draft csereként megszerzett LenDale White-ot. White valószínûleg egy négy meccses eltiltás fog kapni a Ligától, az illegális anyagok használatára vonatkozó szabályzat megsértése miatt. Mindezek ellenére, az nfl.com munkatársa, Jason La Canfora úgy tudja, hogy nem ezen okból engedték el a futót Seattle-bõl. A Seahawks munkatársai azonban nem erõsítették meg és nem is kommentálták a kialakult szituációt, azonban annyi bizonyos, hogy White tisztában van vele, hogy az elsõ négy találkozón nem léphet pályára majd, ha addig egyáltalán talál magának csapatot.

Egy belsõ informátor szerint a Seattle Seahawks tisztában volt azzal, hogy White-ot talán felfüggeszhetik, így más okot kell keresnünk a kialakult helyzet mögött. A futó ugyan korábban Pete Carroll vezetõedzõ kezei alatt formálódott a USC-n, de tõle is ugyanolyan elhivatottságot és munkamorált vártak az edzõk, mint a többi játékostól. Úgy tûnik, hogy White nem hozta az elvártat, ráadásul az edzõk nehezen tudták kezelni és az edzésekrõl is állandóan elkésett.

„Nyilvánvalóvá vált, hogy LenDale nem volt kész arra, hogy a Seattle Seahawks tagja legyen. Jelenleg úgy tûnik, hogy nem illik bele az elképzeléseinkbe. A legjobbakat kívánjuk LenDale-nek” – mondta a ’Hawks GM, John Schneider.

Meglátásom szerint ezzel megint felvetõdik az esélye annak, hogy a ’Hawks új futót szerezzen be. Korábban már szárnyra kaptak olyan hírek, miszerint a seattle-i csapat érdeklõdik a Buffalo Bills futója, Marshawn Lynch iránt. Lynch nem érzi túl jól magát Buffaloban, a Smaragd Városba pedig jól jönne egy olyan kiváló futó, mint õ.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások