A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
Lufi 970*250
Vajdapair-hja-300×300

REZEG A LÉC COUGHLIN LÁBA ALATT?

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Antonio Pierce az utolsó öt szezonját a New York Giants tagjaként töltötte a profik között, most pedig a visszavonulását fontolgatja, azonban elõtte még megosztotta véleményét a nagyvilággal. A linebacker úgy látja, hogy Tom Coughlin jobban teszi, ha összekapja a Óriásokat a 2010-es szezonra, különben elvesztheti a vezetõedzõi állását a csapatnál. „Rezeg a léc. Szerintem a franchise összes munkatársának lába alatt rezeg a léc, hiszen olyan csapatról beszélünk, akik három éve bejutottak a Super Bowlba és meg is nyerték. Azóta nem sok minden mutattak, ezért aztán most befûthetnek felülrõl pár munkatársnak és játékosnak is. Mindenki érzi a veszélyt, mindenképp érdekes szezonra számíthatunk” – mondta védõ.

Pierce felemlegette azt a csetepatét is, ami a csapat sztár defensive endje, Osi Umenyiora és a volt defenzív koordinátor, Bill Sheridan, között zajlott. A helyzet 2009 augusztusában mérgesedett el az edzõ és a játékos között, és ez rányomta a bélyegét a csapat szezonbeli teljesítményére is. „Azt hiszem, hogy az a szembenállás megpecsételte az egész szezonunkat. És ez még mindig mindenkinek ott motoszkál az agyában, hiszen emlékszünk rá mi történt. Osi egyszerûen fogta magát és kisétált a csapattalálkozóról, és elhagyta az épületet is. Azután visszajött, bocsánatot kért és fátylat borítottunk rá. Az eset után ötször gyõztünk és egyszer sem kaptunk ki, de a dolog hatással volt a csapatra” – mondta a linebacker.

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások