A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
Polacsek 970*250
Köki 300*300

MAYS MEGBÉKÉLT?

acapella 640×480

Minderre véleménye szerint az adott okot, hogy a ’Hawks nem õt, hanem egy másik safety-t választott az idei drafton. Most úgy tûnik, hogy a draft óta kicsit lehiggadt az újonc. „Hamarosan fel fogom hívni Carroll-t. Jól tudom, hogy nem haragszik rám, és én sem szeretném a haragot tovább tartani. Kedvelem õt és a családját is. Õ is kedvel engem és az én családomat. Jó viszony alakult ki köztünk” – mondta a San Francisco 49ers legújabb safety-je.

Azonban kiemelte, hogy szerinte Carroll-nak sokkal õszintébbnek kellett volna lennie vele, mikor arról beszélgettek, hogy mit kell tennie ahhoz, hogy az elsõ körben elkeljen az NFL 75. draftján. Mays korábban úgy gondolta, hogy szerencsét próbál a 2009-es drafton, azonban akkor Carroll-nak sikerült meggyõznie és visszacsábította a USC-be még egy évadra – meglátása szerint ezzel nagy szívességet tett az edzõnek, akinek õszintén meg kellett volna hálálnia tettét. Állítása szerint a mostani ’Hawks vezetõedzõ a következõt mondta neki akkor:„’Tay, ha visszajössz a következõ szezonra is, akkor többet fogsz elérni, mint azt valaha is gondoltad”. Mays azt is hozzátette, hogy annak ellenére, hogy õ már nem haragszik korábbi vezetõedzõjére, sok volt, USC-ben játszó társa úgy vélekedik, hogy Carroll becsapta õt. 

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások