A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
Újház 970*250
Henkel 300*300

KOLB SZOKÁSAI TELJESEN ELTÉRNEK MCNABBÉTÕL

acapella 640×480

Ha rossz passz hagyja el kezét, akkor combon vágja magát, csóválja a fejét és motyog valamit félhangosan a nem létezõ bajsza alatt. A philly.com szerint ez mind-mind azt jelzi, hogy teljesen más személyiség, mint a most már Washington Redskins-t erõsítõ Donovan McNabb. A támadójátékért felelõs koordinátor, Marty Mornhinweg jobban szereti, ha az iránytók magukban tartják az érzelmeiket, de a vezetõedzõ (Andy Reid) azt nyilatkozta a hónap elején, hogy nincs miért aggódni a QB viselkedését illetõen. Kolb mindehhez annyit tett hozzá, hogy õ így mûködik és kész. „Én úgy gondolom, hogy nincs ebben semmi különös. [Marty] állandóan azt mondta, hogy ne mutassam ki amit érzek, de szerintem néha a többi játékosnak is látnia kell mérgesnek az irányítót. Ettõl talán gyorsabban összekapják magukat és jobban fognak játszani” – mondta az elsõ számú Eagle irányító. McNabb teljesen másképp viselkedett a pályán, sokkal jobban kontrollálta az érzéseit. Kevésbé volt észrevehetõ rajta az idegesség, vagy csalódottság, mint utódján. Azonban ez még bõven változhat a szezon kezdetéig.

Kolb McNabb távozásával vált a Philadelphia Eagles elsõ számú iránytójává – ami a szurkolókat igencsak megosztotta, hiszen többen voltak akik szerették volna, ha McNabb marad még egy szezonra. Most Kevin Kolbon és cseréjén, Michael Vicken van a sor, hogy a döntõig juttassák a csapatot.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások