A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
Roche 970*250
Tesa 300*300

ISMÉT KÓRHÁZBA KERÜLT EGY JÁTÉKOS

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Az eset után a helyi kórházba szállították és állítása szerint már sokkal jobban érzi magát: „Rendben vagyok, köszönöm mindenkinek, aki aggódott értem, ne aggódjatok, rendben leszek” – írta Twitteren. A csapat vezetõedzõje, Sean Payton azt mondta, hogy a játékos egész estés megfigyelésre bent marad a kórházban, Darren Sharper pedig egyenesen ijesztõnek titulálta az esetet. „Beszéltem Jeremy-vel és az jó hír az, hogy jól érzi magát és úgy néz ki, hogy minden rendben van. Valószínûleg elvégzik rajta a szükséges vizsgálatokat és utána a kórházban marad estére. Nem tudják, hogy vajon a kiszáradás okozta-e az dolgot, de biztosak szeretnének lenni, hogy semmi komolyabb baja nincs” – mondta Payton. Ha mégis a kiszáradás volt az oka, akkor a tight endnek két év alatt már ez lesz a második esete.

Sharper éppen együtt edzett Shockey-val, mikor a játékos rohamot kapott, késõbb a safety is azt mondta a médiának, hogy a TE jól van, semmi ok nincs az aggodalomra. Azt is megjegyezte, hogy a trénerek gyorsan Shockey segítségére siettek, így a TE már saját lábán sétált el a mentõig.

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások