A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Gancia 970*250
Stihl 300*300

BIG BEN VISSZATÉRHET

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Azonban, a várt döntés egyik része elmaradt, ugyanis a játékos felfüggesztésének csökkentésérõl nem ejtett szót Roger Goodell. A fõbiztos korábban hat hét idõtartamra vonta meg a QB játékjogát, miután egy húsz éves fõiskolás tanuló szexuális zaklatással vádolta meg a Pittsburgh Steelers iránytóját.

Roethlisberger viselkedését az azóta eltelt idõszakban egy szakértõkbõl álló csoport is elemezte. A csoport véleménye is befolyásolhatja majd a fõbiztos döntését, aki még a 2010-es szezon kezdete elõtt visszatér a kérdésre. A csapat reményei szerint csökkenteni fogja az irányító büntetését, így nem hat, hanem csak négy találkozót lesz kénytelen kihagyni Big Ben.

A csapatnak a következõ három hét alatt három edzése lesz, majd három try outot is fog tartani, aztán visszavonulót fújnak a július 30-án kezdõdõ edzõtáborig. Azt már korábban bejelentette a fõbiztos, hogy az edzõtáborba már visszatérhet az irányító és ezzel egy idõben azt is engedélyezte, hogy az elõszezon meccsein is részt vegyen Roethlisberger.

„Goodell fõbiztos úr ma értesített minket arról, hogy a szakértõktõl kapott véleményezés alapján engedélyezi Ben Roethlisberger számára, hogy visszatérjen a csapathoz és hogy részt vegyen az edzéseken és csapattalálkozókon. Már nagyon várjuk, hogy Ben újra a csapattársaival játszhasson a pályán” – írta a gárda elnöke, Art Rooney egy általa kiadott közleményben.

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások