A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
Henkel 970*250
Roche 300*300

SAN DIEGÓI MORZSÁK

acapella 640×480

Több, a szerzõdésével elégedetlen játékos döntött úgy, õk bizony távolmaradásukkal tüntetnek, hogy ezzel is felhívják a vezetõk figyelmét saját fontosságukra. Ide sorolható Shawne Merriman (OLB), Marcus McNeill (LT), Vincent Jackson (WR) és Malcom Floyd (WR). A kollektív szerzõdés utolsó éve számukra most annak a lehetõségét biztosítja, hogy korlátozás nélküli szabadügynökké váljanak, így busásabb kontraktust kapjanak annál, amit a Chargers számukra mint korlátozott szabadügynöknek kínált.

A fenti csapat mellett nem vett részt a tréningen a hatszoros Pro Bowler Antonio Gates (TE), aki North Carolinába utazott, hogy egy lábspecialistát keressen fel. Emellett a hiányzók táborát erõsítette a safety Kevin Ellison is, akinek viszont Norv Turner fõedzõ mondta, hogy ne jelenjen meg a minicampen, mivel nemrégiben ellenõrzött termékek birtoklásának vádjával letartóztatták. A védõt a rendõrség elõször gyorshajtással kapcsolta le, majd az ellenõrzése során 100 darab Vicodin tablettát találtak az autójában.

„Mindez csak néhány napja történt, én magam sem tudtam egyelõre okosabbat kitalálni, mint hogy megkértem Kevint, egyelõre ne jöjjön edzésre” – nyilatkozta Turner. „Jövõ héten nem tartunk tréninget, akkor több idõnk lesz arra, hogy kitaláljuk, hogyan tovább. Nyilván nem jó, hogy ez történt, de nem gondoljuk, hogy aggódnunk kellene. Most csak arról van szó, hogy kezelnünk kell a szituációt, nehogy valami kellemetlen bonyodalom származzon belõle.” – tette hozzá a san diegói mester.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások