A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
EfEf 970*250
Heszperidák 300*300

FÓKUSZBAN A VÉDELEM

Acapella 640×480

A holtszezonban eddig a chicagói alakulat komoly erõfeszítéseket tett annak érdekében, hogy a némileg lyukas alakzatot megerõsítse. Ennek keretében érkezett Rod Marinelli defensive koordinátor a csapathoz, aki az elmúlt három évben a Detroit Lions fõedzõjeként tevékenykedett, míg elõdje, Lovie Smith mostantól az együttes fõedzõjeként dolgozik. Marinellit sokan a védõfal egyik legjobb mesterének tartják, így vele szemben igen magasak az elvárások.

A Bears pénzt nem kímélve a szabadügynökség elsõ napján leigazolta Julius Peppers-t (DE). Az ötszörös Pro Bowler defensive end eddig 81 sacknél tart karrierje során, és hat évadban is kétszámjegyû eredményt tudott produkálni. Mivel az ilyen kaliberû játékos az elmúlt években hiányzott a Soldier Fieldrõl, Peppers jelenléte akár kulcsfontosságú lehet az eredményesség szempontjából, de nagyban segítheti a defensive tackle Tommie Harris hatékonyságát is. Harris 2005 és 2007 között háromszor is Pro Bowl választott lett, de az elmúlt évben pályafutása leggyengébb évadját hozta össze.

A támadófal játékának javulása magával hozhatja annak a Brian Urlachernek (LB) a másodvirágzását, aki majdnem az egész tavalyi szezont kihagyni kényszerült kézsérülése miatt. A 2005-ben az év legjobb védõjének megválasztott veterán visszatérése Lance Briggs és Pisa Tinoisamoa linebackerek teljesítményére is kedvezõ hatást gyakorolhat. Márpedig a Bears védelmének muszáj összeszednie magát, ha a kõkemény NFC North-ban komoly tervei vannak, hiszen mind a Minnesota, mind a Green Bay támadóalakzatai bizonyosan komoly próbák elé állítják a gárdát.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások