A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
EfEf 970*250
Polacsek 300*300

„ÉN SEM LESZEK MÁR FIATALABB”

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Mindebbõl kihagyta a médiát, nem értesítette a nagyvilágot arról, hogy mégis vállalja a mûtétet, pedig mindenki nagyon kíváncsian várta döntését. Talán halványan rémlik mindenkinek, hogy korábban Brett apó ettõl (is) függõvé tette, hogy vissza tér-e a 2010-es szezonra a Minnesota Vikings-hez. Azóta már mondott ezer meg egy dolgot, de egyértelmû utalást eddig egyáltalán nem adott.

A szerdai sajtótájékoztatón, melyen a mûtétjérõl kérdezték a következõt mondta: „A tavalyi volt a legjobb szezonom… a legnagyobb sikereim közé sorolom, hogy sikerült megnyernem a Minnesota Vikings legtöbb szurkolójának a kegyét. Soha nem hittem, hogy egyszer ezt fogom mondani”.

Azonban elejtette a következõ mondatot is, mikor esetleges visszatérésérõl kérdezték: „Nem érzem túl jól magam. Én sem leszek már fiatalabb”. Nem tudni, hogy mennyire gondolta komolyan ezeket a mondatokat, de sajnos ezek után már egy nagyobb összegben mernék fogadni arra, hogy nem tér már többet vissza a pályára a két lábon járó (most még csak bicegõ) legenda. Azonban mint eddig oly sokszor, az élet most is hozhat váratlan fordulatokat, fõleg ha Favre-ról beszélünk, bármikor meggondolhatja magát, így semmi sem biztos csak az, hogy a varratokat a következõ hét során távolítják el a bokájából.

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások