A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
Polacsek 970*250
Tesa 300*300

STEELERS A SASFÉSZEKBEN

Acapella 640×480

A Steelers-t úgy tûnik, összekovácsolta az egy osztállyal való lejjebb sorolás, megerõsödve jöttek ki a kudarcból és vágtak neki a kihívásoknak. Esélyességük a bajnokság elõtt sem volt kérdéses de magabiztos fölényükkel minden kétséget kizárva bizonyították: nem itt a helyük. Amikor a játék kevésbé ment nekik, az Enthroners ellen, lelkesedéssel fordították meg a mérkõzést és arattak diadalt. Most, hogy a feljutásban riválisuk, az Enthroners már kétlépésnyi hátrányba került, nyugodtan de nem elbizakodva várhatják hátralévõ mérkõzéseiket.

A Budapest Eagles magabiztosan gyõzedelmeskedett a kettessel ellátott csapatok fölött (Wolves, Cowboys) és vereséget szenvedett az Enthroners ellen. Legutóbbi sikerüket ráadásul amerikai linebackereik nélkül szerezték meg, választ adva a kétkedõknek.

A Sasfészekbe most is ingyenes a belépés, tehát ez sem lehet akadálya annak, hogy minél többen kilátogassanak a mérkõzésre.

2010. 05. 29.
Kickoff: 15:00
XIII. ker., Rozsnyai utca 4.
Belépés: díjtalan
Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások