A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
Tesa 970*250
Acapella 300×30

NEW YORK/NEW JERSEY KAPTA A 2014-ES SUPER BOWLT

finn wellness 640*360

Az NFL tulajdonosok keddi értekezletén a Giants és a Jets közös otthona legyõzte a Tampa és a Miami pályázatát. Érdemes megjegyezni, hogy eddig nem is kandidálhattak olyan helyszínek, ahol télen hideg van, és nyitott a stadion. A miértekre igen frappáns választ hallhattunk a Giants társtulajdonosától, John Marától: „New York City-bõl csak egy van.” Steve Tisch, a Giants másik tulajdonosa hozzátette: „Megígérjük, hogy a legjobb játék a legjobb helyszínen a legjobb városba került.”

Azért mindehhez lesz hozzáfûznivalója a természetnek is. Eddig Super Bowlon kezdõrúgáskor 4 Celsius fok volt a leghidegebb, ez a hõmérséklet a februári New Yersey-ben bizony melegnek számítana. A Nagy Alma szomszédságában ugyanis a tél közepén -5 és +5 Celsius között mozog a hõmérõ higanyszála. Ha ehhez még hozzávesszük, hogy a napnyugtát követõen erõsen lehûl a levegõ, úgy akár igazán zimankós téli idõre készülhetnek a játékosok és a nézõk egyaránt. Stephen Ross, az egyik vesztes pályázó Miami tulajdonosa nem is rejtette véka alá a véleményét: „Mindenki tudja, hogy mindez elég kockázatos.”

A játékosokat is megosztotta az NFL kezdeményezése. A pittsburgh-i irányító, Byron Leftwich szerint mindez nem számít, mert „ez a Super Bowl, és nem hinném, hogy 10 fok olyan sokat befolyásolna.” Csapattársa, James Farrior viszont más véleményen van: „Elég hideg meccset játszottam már.” A Jets cornerbackje, Darrelle Revis kicsit hazabeszélt: „Van valami nagyon különleges ebben a városban.” Az ellenlábas Giants védõje, Justin Tuck is örült a döntésnek: „Ezt már évekkel ezelõtt meg kellett volna lépni.”

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások