A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
Henkel 970*250
Linea 300*300

JERRY JONES FIGYEL

finn wellness 640*360

Mivel márciusban a kollektív szerzõdés utolsó évébe lépett, az idei év 1993 után az elsõ, amikor nincs fizetési sapka a ligában. A fizetési sapka hiánya kevesebb játékosmozgást eredményezett, így például a Dallas Cowboys esetében elmondható, hogy a 22 kezdõjükbõl 20-an továbbra is a keretet erõsítik. És ugyan lehet sorolni a jelenlegi helyzet elõnyeit és hátrányait, a texas-i gárda tulajdonosa, Jerry Jones szerint még távolról sincs vége a szabadügynökségnek.

Ennek értelmében a Dallas gyakorlatilag elismerte, hogy azt követõen is monitorozni fogják a játékospiacot, hogy jövõ hónapban lejár a határideje a korlátozott szabadügynökök eredeti klubjukkal való szerzõdés-hosszabbításának. A Cowboys tulajdonosa ugyanakkor hangsúlyozta, Dallas-ban a folyamatosságot tartják szem elõtt, aminek következtében a gárda alig mutatott aktivitást a holtszezonban, így mindössze egyetlen szabadügynököt, saját guardjukat, Montra Hollandot igazolták újra.

Jones úgy látja, tavasszal eddig felesleges lett volna költekezni, mivel a többi csapat alapvetõen azzal volt elfoglalva, hogy a játékosok szerzõdését meghosszabbítsa. „Igenis azt gondolom, hogy jól alkalmazkodtunk a helyzethez, és helyes döntéseket hoztunk. Sok tulajdonos életében van olyan, hogy egy csomó pénze fekszik a bankban, de nem költi el, mint ahogy az is elõfordulhat, hogy nincs pénzed, de mégis költekezned kell. Azzal, hogy idén nincs fizetési sapka, több rugalmasságot kell belevinnünk a döntéseinkbe” – hangoztatta a Cowboys elsõ embere.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások