A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
Köki 970*250
Praktiker 300*300

AZ NFL ÉRTEKEZLET HÍREI

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Ezek egyike volt az a feltevés, hogy a nemrégiben megváltoztatott hosszabbítás szabályát átültessék-e az alapszakasz meccseire is, vagy ott minden maradjon a régiben. Nos, a tulajdonosok úgy döntöttek, egyelõre csak a rájátszásban alkalmazzák azt a módosítást, hogy a pénzfeldobást nyerõ gárda elsõ mezõnygólja esetén nem ér véget az összecsapás, hanem a másik csapat visszatámadási lehetõséghez jut. Az alapszakaszban tehát a szerencse továbbra is komoly szerephez juthat a döntetlennel végzõdõ találkozók során. A fõigazgató Goodell azért hozzátette: „A témában a jövõben egyeztetünk a játékosokkal is.”

A liga vezetõi kitértek a lejáró kollektív szerzõdés kérdésére is. A jelenleg érvényben lévõ dokumentum idén márciusban utolsó évébe lépett, és ennek megfelelõen már éreztette hatását a szabadügynök piacon, de amennyiben 2011 márciusáig nem születik új megállapodás, úgy a következõ szezon is kérdésessé válhat.

Már régóta fontolgatják, most újra felmerült, hogy legyen-e hosszabb alapszakasz. Bár a legtöbben úgy vélik, a játékosok számára már most is kegyetlen hosszú az idény, de az üzleti szempontok ez ellen szólhatnak. A pillanatnyi tervek arról árulkodnak, hogy az elõidény megkurtítása árán akár 18 meccses lehetne az alapszakasz, és ezzel 2 találkozóra szûkülne az elõidény, de végleges döntés a kérdésben nem született.

A fõigazgató a változások kapcsán így nyilatkozott: „Úgy vélem, folyamatosan keresnünk kell a lehetõségeket arra, hogy még jobbá tegyük az NFL-t. Szurkolói kommentekbõl, de maguktól a játékosoktól is azt halljuk, hogy az elõszezon nem mérhetõ össze az alapszakasszal, így mindenképpen meg kell vitassuk a változtatások opcióit. Hasonló a helyzet a hideg Super Bowllal is, amely ugyancsak további vonzó alternatívákat nyithat meg elõttünk.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások