A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
Lufi 970*250
M-gel 300*300

VICK TISZTÁBAN VAN ÖNMAGÁVAL

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

A Philadelphia Inquirer-nek hétfõn így nyilatkozott: „Tulajdonképpen megértem, hiszen sokáig távol voltam a futballtól. Három évig nem álltam a center mögött. Tudom, hogy mennyire vagyok jó, az Eagles edzõi is tudják. Tudom, hogy elkerülhettem volna valahova, de nem így volt megírva. Versenytársként mindig kezdõ akar lenni az ember. Tudom, hogy a jövõ még tartogatja ezt számomra. Újra kezdõ leszek ebben a ligában. Most a képességeim csiszolgatása közben is jól érzem magam.”

Egyáltalán nem biztos, hogy a 29 éves Vick neve is felkerül majd a csapat végsõ névsorára. Igen, kifizettek neki egy 1,5 millió dolláros bónuszt, de ha az 1. játékhét elõtt kiteszik a szûrét, azzal 3,75 milliót takaríthat meg az Eagles. Elvégre 5,25 millió dollár kicsit sok egy cserének. Vick így folytatta: „Reményeim szerint a szezon kezdetekor itt leszek, és végzem a dolgomat. Szeretem ezt a csapatot, az öltözõi hangulatot, és az edzõi stábot. Jó itt lenni. Hacsak nem történik valami, akkor itt is maradok. Gyorsabb vagyok, mint eddig bármikor. Gyorsabb, könnyebben mozog a lábam. Szóval úgy gondolom, valaki kihagyott egy jó dolgot. De itt bizonyítani fogok, és akkor majd õk is láthatják.”

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások