A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
Tesa 970*250
Vajdapair-hja-300×300

KORAI PROGNÓZIS 2010-RE

acapella 640×480

Kirwan véleménye szerint az alábbi hat gárda lehet a legnagyobb hatással a ligára a 2010-es szezon során:

Indianapolis

A play-eket továbbra is Peyton Manning hívja, a labdákat pedig ugyanõ sebészi pontossággal hajítja. A Colts tavaly 6-0-s divíziót zárt, de a konferencián belüli 10-2 is a liga legjobbja volt, és végül 14-2-vel zártak Bob Sanders és Anthony Gonzalez nélkül.

New Orleans

Drew Brees tavaly 510 pontra (31 pont/meccs) vezette a Saints támadóit, és cseppet sem elhanyagolható módon megnyerték a Super Bowlt is. Gregg Williams védõkoordinátor immár második évét kezdi a délieknél, ami várhatóan javítani fog a védelem hatékonyságán.

Minnesota

A Vikingek azért kerültek ebbe a csoportba, mert Kirwan úgy véli, Favre folytatja. Tavaly a lilák azon két csapat egyike voltak, akik otthon veretlenek maradtak, ez jó ajánlólevél számukra az idei évadra.

Dallas

Bár sokan nem tartják a Cowboys-t élcsapatnak, de a csendes holtszezon, a rosterük mélysége, és Tony Romo személye akár nagy szezon elõszele lehet. Tavaly a védelmük már rendben volt, mindössze 250 pontot (15,6 pont/meccs) engedélyeztek az ellenfeleknek.

San Diego

Philip Rivers a csoport legjobb irányítója, és tavaly sorozatban 11 gyõzelemmel fejezték be az alapszakaszt. A futó Ryan Mathews feledtetheti Tomlinsont, és a divíziójuk olyan gyenge, hogy a többiek fényévekre vannak a Chargers-tõl.

Green Bay

A Packers 2009-ben a legjobb futójáték elleni védekezést hozta össze. Aaron Rodgers számtalan célpont közül válogathat, míg a támadófal Bryan Bulaga érkezésével masszívvá vált. Tavaly a Vikingek ellenében 68 pontot szedtek be két találkozón, ha ezen nem változtatnak, újra csak wild cardra lesznek jók a sajtfejûek.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások