A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
Heszperidák 970*250
Roche 300*300

BRYANT BEILLESZKEDIK

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Bryant hétfõn így nyilatkozott: „Minden nap egyre könnyebb és könnyebb. Egyre jobban vagyok, jól kijövök a srácokkal is.” Bryantrõl és csapattársairól Roger Staubach, Hall of Fame-tag irányító is véleményt nyilvánított. Szerinte a csapat be tudja teljesíteni Jerry Jones álmát, miszerint a Cowboys lesz az egyik csapat, amely februárban a Cowboys Stadiumban a döntõn játszani fog. Bryant elmondta: „Az egyik kiemelendõ dolog, amit mondott, az volt, hogy tegyük félre a személyes dolgainkat, és koncentráljunk a legfontosabbra, ami a Super Bowl.”

Néhány hónapon belül Bryant legfontosabb személyes dolga a pénz lesz. Ügynöke, Eugene Parker egy évvel azután fog újabb tárgyalásokba bocsátkozni, miután másik ügyfelének, Michael Crabtree elkapónak összehozott egy hosszúra sikerült holdoutot. Parker és Crabtree több pénzt akartak bezsebelni, mint amennyit a 3. hellyel korábban elkelt Darrius Heyward-Bey kapott. Ezúttal az elsõ kiválasztott elkapó után két pickkel hozták el Parker ügyfelét, Bryant Demaryius Thomas után kelt el. A csapat vezetõsége a legelõkelõbb jelzõkkel illeti az újoncot, így egészen biztos, hogy Parker még a lehetetlent is megpróbálja kicsikarni. A tény, hogy Jonesnak mindenképpen szüksége lesz az elkapóra ahhoz, hogy maximalizálja a csapat esélyeit a Super Bowlra, csak bátorítani fogja Parkert a tárgyalások során.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások