A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
Henkel 970*250
EfEf 300*300

BETÖRÕK A PÁLYÁN

Acapella 640×480

A Pittsburgh Post-Gazette jelentése szerint három huszonéves férfit tartóztattak le, miután ketten közülük „emberi létra” megalkotásával átmásztak a Heinz Field kerítésén. A 28 éves Shazad Hosi Mehtára és a 27 éves Noshir Medhorára fegyvert fogtak, így kapták el õket. A 22 éves Adil A. Minocherhomjee nem hatolt be a létesítmény területére, de így is felelnie kell tettéért. A vád bûncselekmény elkövetése céljából végrehajtott birtokháborítás, illetve ennek megtervezése. Állításuk szerint egy pénztárcát kerestek, amit egy meccs alkalmával a stadionban felejtettek. De még decemberben. A sztori a rendõrség szerint sem hihetõ.

Ilyesmi elõfordult már a Heinz Fielden. 2006 novemberében a Carnegie Mellon két diákját vádolták azzal, hogy megpróbáltak bejutni a stadionba. Egyikük azzal védekezett, hogy jegye van az egyik következõ meccsre, és meg akarták nézni, hol lesz az ülõhelyük. A másik szerint viszont klipet akartak forgatni. A pénztárcás szöveg akkor talán bevált volna.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások