A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
Roche 970*250
acapella 300×300

A JETSNEK IS KELL AZ AUSZTRÁL RÖGBIS

Acapella 640×480

A Melbourne Sun-Herald cikke szerint a Jets felvette a kapcsolatot az OzPunttal, egy ausztrál ügynökséggel, hogy Inglis megszerzésével kapcsolatos információkhoz jussanak. Az a hír járja, hogy Inglis rendelkezik azokkal a fizikai adottságokkal, amelyek ahhoz kellenek, hogy linebackerként vagy visszahordóként játszhasson az NFL-ben. Paul Shepherd az OzPunt képviseletében így nyilatkozott: „A Jets keresett meg bennünket Greggel kapcsolatban, nem pedig fordítva. Ha komoly a dolog, meg tudunk szervezi tárgyalásokat, de addig semmit nem teszünk, amíg nem hallunk Greg, vagy az ügynöke felõl.”

A Sun-Herald jelentése szerint Inglisnek 2012 végéig érvényes szerzõdése van ausztráliai csapatával, de könnyen lehet, hogy elbocsátják a klubtól, miután trükközésekre derült fény a fizetési sapkával kapcsolatban. Bármit is jelentsen, nem hangzik jól.

Még egy dolog, ami rosszul hangzik: A New York Daily News szerint Inglisnek vannak pályán kívüli problémái is, beleértve a barátnõje zaklatását, amiért le is tartóztatták. De ha elég tehetséges sportoló, az NFL mindenképpen vet rá egy pillantást. Számos csapat igazolt már le ausztrál focistákat, beleértve a Jets-t is, hogy punterként segítsék a csapatot, de egy rögbi játékos leszerzõdtetése, és egy fontosabb csapatrészben való játszatása egy újabb lépés lenne az NFL globalizációja felé.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások