A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Heszperidák 970*250
Finn wellness 300×300

SMITH PEPPERS PÁRTJÁT FOGJA

finn wellness 640*360

Pedig ideje lenni komolyabban venni a dolgot, hiszen a csapatnak mint 84 millió dollárjába került a kiváló defensive end megszerzése. Ezzel Lovie Smith, vezetõedzõ is tisztában van, de õ nem látja ilyen borúsan helyzetet: „Nagyon izgatottak vagyunk vele kapcsolatban. Az esetek többségében az elképzelések és a valóság két teljesen különbözõ dolog. Korábban úgy képzeltem, hogy Julius egy remek fickó… és nem kellett csalódnom. Egy keményen dolgozó játékost látok a pályán, aki hajlandó felvállalni a vezetõ szerepet a védõk között”.

Az elsõdleges megfigyelések szerint Peppers igen nagy hatással van a Bears védelmére. Annak ellenére, hogy a volt Párduc korábban jobban szerett a védõfal jobb oldalán állni, most számos alkalommal a védõfal bal oldalán vett rész az edzéseken. Ha Brian Urlacher is visszatér, akkor minden valószínûség szerint a Medvéknek félelmetes védelmük lehet ismét.

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások