A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
Tesa 970*250
Lake11-hja-300×300

SÉRÜLÉSEK TÖMKELEGE TIZEDELI AZ ÓRIÁSOKAT

finn wellness 640*360

Az New York Giants egyik falembere, Kevin Boothe négyhónapnyi pihenõre kényszerül azok után, hogy megsérült a mellizma. Booth a hét eleji edzésen sérült meg miközben erõnléti edzést tartott. A csapat szóvivõje szerint a mûtétre jövõ pénteken fognak sort keríteni.

Ha már lúd, akkor legyen kövér… a csapat másik Kevinje is sérült. Kevin Boss-ra is jövõ héten vár a mûtét, melynek során a bokáját fogják rendbe hozni. A lábadozási idõszak ez esetben azonban jóval rövidebb: mindössze hat hétig kell majd a pihennie, ami azt jelenti, hogy a július elején kezdõdõ edzõtáborra már teljes bedobással érkezhet  a kiváló tight end.

A csapat által szervezett önkéntes tevékenységeken (ún. OTA-kon) számos olyan Giants is részt vett, akiket tavaly mûtöttek. Többek között Andre Brown futó és Jay Alford, defensive end is. A tailback szezonját egy Achilles-ín sérülés döntötte le a lábáról egy augusztus 14-ei edzés során. A védõfal szélé posztot vállaló Alfrod pedig a térdszalagját húzta meg egy elõszezonbeli meccsen, mikor a Chicago Bears ellen játszottak.

Persze rajtuk kívül más olyan játékosok is edzenek, akik korábban mûtõasztalon feküdtek. A játékosok nevei után zárójelben olvasható, hogy melyik testrészük volt sérült: Brandon Jacobs, RB (térd), Justin Tuck, DE (váll), Madison Hedgecock, FB (váll), Shaun O’Hara, C (könyök), Rich Seaubert, G (váll), Mario Manningham, WR (váll) és végül Gerris Wilkinson, LB (csípõ).

Láthatjuk, hogy a legtöbb sérülés a játékosok vállát érintette, a felsoroltak közül négy játékos is vállproblémákkal küszködött az elõzõ szezon elõtt.

A csapat számára a legnagyobb probléma jelen esetben a kezdõ safety, Kenny Phillips állapota, ugyanis korábban egy elég komoly térdmûtéten esett át, és még mindig nem képes részt venni az edzéseken sem.

A jelenleg a RB poszton játszó Ahmad Bradshaw (mindkét lábfejét és egyik bokáját is mûteni kellett), az elkapó Hakeem Nicks (csukló- és lábfejmûtét), valamint a korábbi Seahawks defensive tackle, Rocky Bernard (vállmûtét) sem vesz részt az e héten megrendezett edzéseken.

Mindenképpen érdekes lesz majd megfigyelni az elkövetkezendõkben, hogy az Óriások hogyan küzdenek meg ezekkel a problémákkal, hiszen egy-egy kulcsjátékos kiesése alapjaiban határozhatja meg a szezon kimenetelét. Most pedig igazán sok forog kockán Eli Manning csapatának. Nagyon sokan azt várják, hogy a tavalyi, valamelyest elszomorító szezon után ismét a rájátszásba vezeti csapatát a 2010-es szezonban. Azonban hiába van jó irányítója egy csapatnak, ha nincsenek körülötte olyan játékosok, akik le tudnak venni egy kis terhet a válláról. Szerencsére jelenleg nem tûnik úgy, hogy akár Nicks, Bradshaw vagy Jacobs sérülése bármilyen szinten problémát okozna a csapatnak, azonban vigyázniuk kell majd, hogy rá ne sérüljenek a továbbiakban. Az orvosok szerint az elkapó és Jacobs két hét múlva már visszatérhet a pályára. Mint említettem Kenny Phillips már nem ilyen szerencsés, ugyanis az õ sorsa még igencsak bizonytalan. Azonban bizton állíthatjuk, hogy a védelemnek igen csak nagy szüksége lesz az egyik kulcsjátékosára, hiszen Phillips játéka sokat tesz hozzá a Giants passzvédekezéséhez. Ilyenkor belegondolhatunk, hogyha esetleg mi szenvednénk hasonló sérülést, akkor mi hány napig, hétig, hónapig lennénk kénytelenek az ágyat nyomni, de legalábbis lábadozni. Így igazán kijár a dicséret a csapat orvosainak, akik mindent megtesznek annak érdekében, hogy a sérült játékosok a lehetõ legjobb állapotban léphessenek pályára.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások