A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
Gancia 970*250
M-gel 300*300

MEGY A HUZA-VONA

finn wellness 640*360

Habár még semmi sincs kõbe vésve, egyre valószínûbb, hogy a Minnesota Vikings két DT-je, Kevin Williams és Pat Williams játékjogát mégsem függesztik fel. Korábban olyan hírek keltek szárnyra, amik szerint a két védõ kénytelen lesz kihagyni a 2010-es szezon elsõ négy meccsét. Még 2008-ban produkáltak pozitív eredményt egy drogteszten. Az ügy késõbb bíróságra került, és egyáltalán nem szokatlan módon idõtartama több hónaposra duzzadt, most már 18 hónapja folyik a per.

Számos körülmény miatt úgy tûnik, hogy még idén sem fog végleges eredmény születni, így valószínû, hogy felfüggesztésüket csak a 2010-es szezon után fogják egyértelmûen kinyilvánítani. Ez igen jó hír a Vikingek számára, hiszen az elsõ négy találkozójuk elég keménynek ígérkeznek: New Orleans Saints, Miami Dolphins, Detroit Lions és a New York Jets ellen kell majd bizonyítaniuk. Tavaly a Saints-nek volt a legjobb a támadójátéka (nem hiába nyerték meg a döntõt is), a ’Fins és a Jets erõs futójátékkal bír, így nagy szükség van a két domináns DT-re a védõfal közepén.

Az edzések során Fred Evans és Jimmy Kennedy helyettesítette a távolmaradó DT-ket. Nagy gond ez a Vikingeknek, hiszen nem csak hogy a Williams testvérek maradnak távol, hanem kevés cserejátékos marad a játékosállományban. Kennedy tavaly kiváló cserének bizonyult így valószínû, hogy jelentõs játékidõt együtt tölteni Pat Williams-szel. A termetüknek köszönhetõen elképzelhetõ, hogy akár Brian Robinson és az újonc Everson Griffen (mindketten defensive endek) akár bekerülhet a fal belsõ részébe egy-egy playnél. Letroy Guiontól DT eddig semmit sem mutatott, azonban így megnyílik elõtte a lehetõség a cselekvésre.

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások