A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
Linea 970*250
Köki 300*300

JOHNSON ISMÉT KEZDÕ SZERETNE LENNI

acapella 640×480

A draft elõtt fényes karrier lehetõsége állt Derrick Johnson elõtt, azonban mostanra az a kép igencsak megkopott. Négy évig volt folyamatosan kezdõ a Chiefs színeiben. A tavalyi szezon során minden meccsen játszott, azonban csak három alkalommal volt kezdõ. Összesen 37-szer szerelte a támadójátékosokat, háromszor halászta le a levegõbõl az irányító passzát, csak egy sacket tudhat magáénak, de volt két TD-je.

Most, hogy a 2010-es szezonra aló felkészülés teljes gázzal megy, a helyzet változatlan: Johnson még mindig nem a kezdõ csapat tagja. Azonban nem túlzottan mérges, ezt nyilatkozta a Kansas City Star-nak: „Jelenleg senki sincs bebetonozva kezdõ posztokra. Az edzõk arra koncentrálnak, hogy a játékosok minél hamarabb tanulják meg a védelmi sémákat. Új a koordinátorunk, és a csapat sem állt még teljesen össze. A posztok kiosztása egészen az edzõtáborig elhúzódhat, hiszen jelenleg nem ez köti le az edzõk figyelmét. Azonban ha már ott leszünk az edzõtáborban, akkor már kicsit más lesz a helyzet. Akkor derül ki, hogy ki érdemes a kezdõ helyekre. Akkor lesz itt probléma, ha az edzõtáborban sem leszek a kezdõ csapat tagja, miközben széthajtottam magamat. Jelenleg nem okoz problémát, hogy csak csere vagyok.”

Általános megfigyelés volt a Chiefs-nél, hogy jelenleg Johnson csak a nickel-szituációkban lépett pályára. Elmondása szerint nagyon szeretne hozzájárulni a védelem teljesítményének javulásához, azonban erre mindössze egy éve van már csak. Nagyon szeretne játszani és még mindig hisz magában. Fõ az önbizalom, meglátjuk mennyire sikerül majd elkápráztatnia az edzõket, az edzõtáborig tartó idõszakban.

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások