A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Praktiker 970*250
Stihl 300*300

EGYSZERÛ, MINT AZ EGYSZER EGY?

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Az új offenzív koordinátor érkezése némi port kavart a szakberkekben, hiszen az az általános meglátás, hogy Mike Martz szisztémája meglehetõsen bonyolult. Sokan attól tartottak, hogy az új stratégiák annyira nehezek lesznek Cutler számára, hogy egészen szeptemberig csak a „playbookot” fogja bújni. A Medvék irányítója azonban eloszlatta a kétségeket, hiszen azt mondta, hogy a Martz által kidolgozott sémák semmivel sem bonyolultabbak, mint azok, amikben eddig játszott.

„Mindegy mikor kerülsz új rendszerbe, mindig nehéz lesz belerázódni. Teljesen más, mint amihez eddig voltunk szokva. Ennyi az egész. Nem bonyolultabb és nem is nehezebb” – mondta Cutler. Az irányító reméli, hogy Martz hasonló sikereket fog elérni vele, mint Kurt Warnerrel, hiszen a koordinátor korábban a volt Arizona Cardinals irányítóval dolgozott együtt.

„[Kurt] Megkeresett. Váltottunk pár üzenetet, de valószínûleg nyárig várni fogok még a tanácskéréssel. Valószínûleg kell egy kis idõ, míg megemésztem a dolgokat, de minden amit eddig mondott nagyon hasznos volt. Rávilágított, hogy az egész rendszer igen irányító központú” – mondta Cutler.

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások