A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
acapella 970×250
Köki 300*300

NA KI A FÕNÖK?

finn wellness 640*360

Három napon keresztül edzhettek a játékosok, de miközben szerdán a veteránok pihenõt kaptak a hét hátralévõ részére, addig az újoncoknak még csütörtökön is ott kellett lenniük a gyepen. Hétfõ reggel azonban mindenkit újra „szívesen várnak” az edzõk a negyedik OTA-ra. Az összes olyan Chiefs játékos tiszteletét tette a pályán, akinek érvényes szerzõdése van a 2010-es szezonra – így elmondhatjuk, hogy a franchise vezetõsége szép munkát végzett a holtszezon alatt. A fõnökség azonban Jarrad Page, safety-vel nem tudott még közös nevezõre jutni, ara várnak, hogy a játékos írja alá a korlátozott szabadügynök tenderét.

Mindezek ellenére az elsõ heti edzések sokkal jobban mentek, mint egy évvel ezelõtt. A játékosok már tisztában vannak azzal, hogy mire számíthatnak az edzõktõl, így kellemesebb a légkör is. Úgy tûnik, hogy az újoncok is szépen be fognak illeszkedni az új környezetbe, ami megint csak a vezetõk és az edzõk számlájára írható.

Azonban akad itt egy kis érdekesség: az NFL-ben nem szokatlan (igaz, nem is túlzottan gyakori), hogy egy játékos posztot váltson, azonban úgy tûnik, hogy Glenn Dorsey új szerepben tetszeleghet majd a 2010-es szezon során. A holtszezon alatt már felröppent néhányszor a pletyka, hogy a Chiefs edzõi szeretnék, ha a jelenleg defensive end poszton játszó játékos a jövõben NT poszton járulna hozzá a csapat védelméhez. Azonban a híreket nem erõsítették meg, de nem is cáfolták, csak annyit jelentettek ki, hogy Dorsey egy igen sokoldalú játékos, aki olyan erényekkel és fizikális jellemzõkkel bír, hogy több szerepet is magára vállalhat. A szezon kezdetéig van még pár hónap, addig mindenképpen érdemes lenne eldöntenie a csapatnak, hogy Dorsey szolgálatait NT poszton is igénybe szeretné-e venni. 

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások