A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Heszperidák 970*250
Henkel 300*300

DAN MUIR MINDENT MEGTESZ AZ EDZÉSEKEN

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Annak ellenére, hogy a tavalyi futás elleni védekezésben mutatott teljesítményük után nincs miért szerénykednie a csapatnak, Muir szerint van még mit javítani a dolgokon. Meglátása szerint ez a következõ szezon során meg is fog történni, és ha hihetünk neki, akkor látványos változásnak lehetünk majd tanúi.

Muir tavaly lépett profi karrierjének harmadik évébe az indianapolis-i csapattal és szerinte a csapat védelmének javulásához õ is nagymértékben tud hozzájárulni. A DT világossá szeretné tenni mindenki számára, hogy dolgoznak az ügyön, ne legyen kétsége efelõl senkinek: „Én és Antonio Johnson [a másik kezdõ DT] állandó errõl beszélünk és egy határozott célt tûztünk ki magunknak” – mondta a védõ.

A 186 cm magas és 141,5 kg-os DT elõször a Green Bay Packers-szel töltött el egy szezont, mielõtt csatlakozott volna a Peyton Manning által vezérelt csapathoz. Azonban attól kezdve szerves része volt a csapat védelmének – annak ellenére, hogy nem lépett pályára, az edzõk nagy reményeket fûztek hozzá. A 2008-as szezont végig a defenzív sémák tanulmányozásával töltötte, változtatott technikáján, hogy jobban menjen a játék az új rendszerben. Legutóbbi szezon során a Colts búcsút intett Ed Johnsonnak és így Muir került a másik kezdõ DT posztra.

A 2008-as és a 2009-es szezonban egyaránt a 24. helyen végeztek, ha futás elleni védekezés eredményességét vesszük alapul. Muir tavaly a hetedik legtöbb szerelést szerezte a csapat játékosai közül, szám szerint 66-szor vitte földre a labdát fogó játékost – ezzel az eredménnyel a legtöbb szerelést bemutató falember lett a ligában.

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások