A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
Tesa 970*250
Acapella 300×30

BULGER CSAPATOT IGEN, DE DIVÍZIÓT NEM VÁLT

Acapella 640×480

A legújabb hírek szerint az Arizona Cardinals egyáltalán nincs megelégedve a Kurt Warner távozása után reflektorfénybe került Matt Leinarttal. A korábbi USC játékos elég gyenge teljesítményt mutat a csapat edzésein. Így a hírek szerint a St. Louis Rams korább irányítója hamarosan vörös-fehér mezben léphet majd pályára. Jason Cole riportja szerint a csapat vezetõsége sokkal többre számított mind Leinarttól, mind pedig a szabadügynökségben megszerzett Derek Andersontól. Úgy tûnik, hogy a csapat vezetõedzõje, Ken Wisenhunt talán megpróbálja odacsábítani Marc Bulgert, ha a két QB teljesítménye nem mutat jelentõs javulást az elkövetkezendõkben. Teszem hozzá, hogy véleményem szerint nem feltétlenül kell majd a veteránt sokáig gyõzködni, hogy a csapathoz szerzõdjön, mivel eddig nem nagyon kapkodtak utána a csapatok, és akkor még finoman fogalmaztam.

Ésszerûnek tûnhet az elhatározás Wisenhunt részérõl, hisz lássuk be: egy korábban nem sokra becsült irányítóból – Kurt Warnerrõl beszélünk – is milyen nagyszerû elsõ számú irányítót faragott! Lehet, hogy Bulger is erre a sorsra fog jutni, ha a Cardinals-hoz szegõdik.

Annak ellenére, hogy a volt Rams irányító 2009-es szezonja nem volt a legjobb, még mindig jobban teljesített, mint Leinart és Anderson. Bulger 70,7-es ratinget hozott össze, míg a volt Brown csak 42,1-et, Leinart neve mellé pedig 64,6-ot írhattak a szakértõk.

Ha Bulger az Arizona Cardinals mezét fogja magára húzni a következõ szezonban, akkor nem kerül teljesen ismeretlen közegbe, ugyanis a csapatváltás ellenére megmarad ugyanabban a divízióban. Ismeri a Cardinals játékát, hiszen számos alkalommal játszott ellenük. Ugyanígy tisztában van a Seattle Seahawks és a San Francisco 49ers erényeivel és gyengeségeivel is. Ez talán Wisenhunt malmára hajthatja a vizet, de még korai bármit is jósolgatni, hiszen jelenleg túl sok a „ha” a Bulger-szituációban.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások