A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Gancia 970*250
Polacsek 300*300

AMERIKÁBAN IS HÁROM AZ IGAZSÁG

Acapella 640×480

A héten megrendezett önkéntes csapattevékenységeken már ott voltak a szabadügynökség ideje alatt megszerzett új játékosok is: Antonio Cromartie, Santonio Holmes, Hason Taylor és LaDainian Tomlinson. Ha a papírformát nézzük, akkor a Mark Sanchez által vezérelt csapat odaérhet a Super Bowlra idén.

Azonban odáig meglehetõsen rögös út vezet, így ezzel a három dologgal biztosan szembesülniük kell majd a 2010-es szezonban:

Összeszokottság – néhány sztárjátékos kénytelen lesz kisebb reflektorfénnyel beérni a szeptemberben kezdõdi idényben. Más játékosokkal kell majd megosztaniuk a játékidõt és így a statisztikájuk sem lesz majd túl fényes. Holmes-nak elmondása szerint ez nem fog gondot okozni: „90 elkapást és 1,000 yardot is elcserélnék egy döntõért” – mondta a volt Steelers játékos.

Szerzõdések – számos kulcsfontosságú játékos új szerzõdést szeretne, gondoljunk csak a CB-k gyöngyére, Darrelle Revis-re. De akár Nick Mangoldot, David Garris-t és Shaun Ellis defensive endet is megemlíthetnénk. Ha a Jets nem perkálja le nekik a megfelelõ összeget, akkor igen morcos hangulat uralkodhat el majd az öltözõben. Márpedig azt senki sem akarja. Sem a játékosok, sem a vezetõk, és persze a szurkolók sem.

Önteltség – azt tény, hogy tehetséges játékosokból áll a csapat, azonban jogosan vetõdhet fel a kérdés, hogy vajon mennyire vannak maguktól elszállva? A túl korán érkezõ, túl magas elvárások nem biztos, hogy a csapat javát szolgálják. Ezt így látja a csapat szélsõ védõje, Ellis is: „A bajnokságokat nem  papíron nyerik meg. Oda kell tennünk magunkat mindig”.

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások