A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
Lufi 970*250
Stihl 300*300

REVISNEK NEM KELL 20 MILLIÓ

Acapella 640×480

Revis így nyilatkozott a New York Daily Newsnak: „Nem tudom, honnan jött ez a 20 millió dollár. És soha senkinek nem mondtam ilyesmit. Biztos vagyok benne, hogy meg sem fogjuk közelíteni ezt az összeget. Ez õrület. Igencsak jó lenne, de nem akarunk 20 milliót. Az egy túl magas összeg. Most dolgozgatunk az ügyön, a lehetõ legpozitívabban állok hozzá. Nem akarom, hogy vitává fajuljon a tárgyalás. Próbálok a helyes úton maradni.”

Revis azt is elmagyarázta, nem akarja, hogy kapzsinak tûnjön: „Nem akarom, hogy úgy tekintsenek rám, mintha olyan ember lennék. Nem tudom ki állította ezt, de hamis információ. Én soha nem mondanék ekkora összeget. Õrület, hogy mekkora számok azok.” Egyes információk szerint márpedig átlagban évi 20 millió dolláros ajánlattal nyitotta Revis ügynöke a tárgyalást, és mivel Nnamdi Asomugha, a Raiders cornerbackje 15 milliónál valamivel többet tesz zsebre minden évben, így a 20 millió nem is olyan abszurd kezdés. Tehát Revis kér 20 milliót, a Jets kínál 14 milliót, majd oda-vissza dobálóznak az összegekkel, míg végül megegyeznek egy 17 millió körüli számban. 17 millió dolláros éves fizetés? Legalább senki nem fogja azt hinni Revisrõl, hogy haszonlesõ.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások