A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
Újház 970*250
Köki 300*300

MOSS HORMONT SZEDETT?

finn wellness 640*360

Moss csütörtökön egy interjúban visszautasította a választ, amikor az ügyrõl kérdezték: „Futballról fogok beszélni. Semmi másról nem tudok. Semmi közöm nincs ahhoz, ami velem nem kapcsolatos.” A Buffalo News volt az elsõ újság, amely kapcsolatba hozta Moss-t Galea-val. Jelentésük szerint a szövetségi ügyészek nem akarnak büntetõjogi eljárást folytatni az elkapó, vagy más sportolók ellen. Az ügyrõl a Redskins sem volt hajlandó nyilatkozni, Tony Wyllie, az új alelnök minden kérdést Moss ügynökéhez, Drew Rosenhaus-hoz irányított át.

Mike Shanahan vezetõedzõ szerdán kijelentette, semmit nem tud az esetrõl, és a liga sem kereste meg ezzel kapcsolatban. Az NFL nem ismeri egyik játékos nevét sem ismeri, akik az ügyészség listáján szerepelnek, legalábbis Greg Aiello, a liga szóvivõje csütörtökön ezt állította.

Tavaly szeptemberben Mary Anne Catalano-ot, Galea asszisztensét az Egyesült Államok ás Kanada határán tartóztatták le, mert HGH-t, fecskendõket és egyéb orvosi eszközöket találtak az autójában. Egyes jelentések szerint épp Washington-ba tartott, hogy Moss-szal találkozzon. A növekedési hormonok szerepelnek az NFL tiltott szerek listáján. Habár a liga jelenleg nem használ megbízható tesztet a HGH kimutatására, ha egy játékosról kiderül, hogy ilyesmit használt, büntetésre, esetleg felfüggesztésre számíthat.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások