A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
Linea 970*250
Köki 300*300

BOWE TÚL SOKAT MONDOTT

Acapella 640×480

A WR így nyilatkozott az újságnak: „Az újoncévemben San Diegóban játszottunk. Mindenki hallott már történteket rajongókról, akik a hotelek halljában ütik fel a sátorfájukat, de néhány csapattársam úgy intézte, hogy ezúttal minden szobában volt egy lány a rajongók közül. Az idõsebbek egy héttel az idegenben játszott meccsek elõtt felmennek a MySpace-re és a Facebook-ra, és ha egy szép lány visszaír, 3-4 nappal korábban már elintézik, hogy a csaj odarepüljön. Importálásnak nevezik.”

A szövetségi kormány valószínûleg valami más nevet talált ki.

Bowe így folytatta: „A fiatalabbaknak nincs erre pénzük. A lényeg, hogy San Diegóban ezek a lányok egy egész emeletet elfoglaltak. Mindent tudtak rólunk, a kereszt- és vezetéknevünket, tudták, hogy vannak-e testvéreink, és tisztában voltak a fizetésünkkel is. A lány, aki nekem jutott, úgy beszélgetett velem, mintha már évek óta ismernénk egymást. Azt mondta: ’Hé, D-Bowe, hogy van a nagyi?’ Én meg: ’Honnan ismered a nagymamámat?’ Tudta, hogy minden interjúm alkalmával megemlítem a nagyimat. Mondtam neki, hogy van barátnõm, de nem érdekelte. A mezemet viselte, az ölemben ült, úgy nézett ki, mintha már ismernénk egymást. Aztán csinált egy fotót és feltette a Facebook-ra. Ezzel majdnem bajba kevert.”

Lehet, hogy Bowe akkor el tudta kerülni a balhét, de úgy tûnik, ezúttal nem lesz olyan szerencsés.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások