A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
EfEf 970*250
Henkel 300*300

MARK SANCHEZ MÁR A PÁLYÁN

acapella 640×480

A zöldek új szerzeménye, Antonio Cromartie (CB) elégedetten mesélte: „Mark jól dobott.” A Jets-nél hivatalosan is megerõsítették, hogy az irányító valóban részt vett egy 7 a 7 elleni játékban, majd utána egyedül gyakorolta a passzokat. Ugyanakkor hangsúlyozták, hogy a keret elsõ, pályán eltöltött edzését még értelemszerûen kihagyta a sérülésébõl lábadozó Sanchez. A másodéves játékos szinte minden pillanatát egy teljes orvosi stáb regisztrálja, és egészen pontos instrukciókat határoznak meg számára azzal kapcsolatosan, hogy mit szabad, és mit nem.

Rex Ryan fõedzõ is elmondta a sajtó munkatársainak, hogy a quarterback csak akkor végez majd teljes értékû munkát, ha ténylegesen 100 százalékos állapotban lesz. Sanchez eleinte csak vízben dolgozhatott, késõbb taposógépre engedték, míg jelenleg már a gyepen kocoghat lassú tempóban. És bár a június közepére tervezett minicampen már számítanak rá a közös munkában, az orvosok augusztusra jósolják a teljes felépülését.

Sanchez távollétében az edzésen Kellen Clemens csereirányító vette át a karmesteri pálcát, és a pályán megjelent a Jets összes új igazolásai is. Ennek megfelelõen Clemens több alkalommal is Holmes-t kereste passzaival, míg olykor Tomlinson kezébe nyomta a labdát. Érdemes megjegyezni, hogy a Jets csereirányítói közül Marquice Cole sem volt hadra fogható, és sérülés miatt a nose tackle Kris Jenkins is kihagyta a tréninget.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások