A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
EfEf 970*250
Perfect look 300*300

ELKAPÓHIÁNY ST. LOUIS-BAN

Acapella 640×480

Az elmúlt 10 évben a Rams 11 wide receivert draftolt, beleértve az idei negyedik körös választásukat, Mardy Gilyardot is. De ebbõl a 11-bõl jelenleg már csak négyen vannak a keretben, és a maradék hétbõl is csupán ketten játszanak az NFL-ben. Ezek után nem meglepõ, hogy az általános menedzsert, Billy Devaney-t mostanában sokat kérdezik arról, nem akar-e a Rams elkapókat szerzõdtetni. Devaney elismerte, az idei drafton Gilyard kiválasztása ellenére nem volt az elkapó poszt prioritás a csapat számára.

Pedig elmondható, hogy Bradford az egyetemen ahhoz szokott hozzá, hogy kiváló partnerek segítik a munkáját. Ennek köszönhetõen tudott 67,5 százalékos passzpontosságot elérni, és ugyancsak ennek tudható be, hogy 88 touchdown mellett csak 16 interceptiont dobott az egyetemi évei alatt. Mert hiába egy elsõrangú irányító, ha nem segítik õt biztos kezû elkapók, akik pontos útvonalakat futnak be, és megfelelõen képesek leválni a védõjükrõl.

Már pedig St. Louisban jelenleg sok elkapó várhatja Bradford passzait, de egyikük sem nevezhetõ klasszisnak. És ugyan könnyen lehet, hogy a Rams hosszú évekre megtalálta a franchise irányítóját, de kijelenthetõ, nem veszik õt körbe olyan játékosok, aki megfelelõ célpontok lennének egy kiváló karmester számára. Devaney azonban bizakodik: „Szerintem az elkapóink majd beérnek. Már tavaly is rengeteg tapasztalatot gyûjtöttünk ezen a téren.”

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások