A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
Lufi 970*250
Tesa 300*300

EGYÜTT A MEDVÉK

finn wellness 640*360

Dan LeFevour, a Chicago hatodik körös pickje így értékelt: „Ez már távolról sem emlékeztet az újonctáborra. Itt már új arcok és emberek vesznek körül. Próbálod figyelni az idõsebbeket, mit hogyan tesznek, meg akarod mutatni, mit is tudsz valójában, de mindez kiváló alkalom a tanulásra is.” A Bears-nél rövid súlyzózással indult a hétfõi nap, aztán pozíciós edzések következtek, végül a pályán farkasszemet nézett egymással a támadó- és a védõegység, és összecsaptak a felek.

Corey Wootonnak, a negyedik körben választott defensive endnek tetszett, amit látott. „Minden remek volt. Megpróbáltam ellesni a nagyok apró mozdulatait, és megfogadni a tanácsokat, amiket kaptam tõlük. Kiválóan képzett csapat, tudják mi a dolguk” – áradozott a fiatal védõ. Aztán a csapatértekezlet, amikor több Pro Bowler vette körül Wootont, végleg hatalmába kerítette az újoncot: „Ez már olyan, mint egy álom. Elképesztõ együtt játszani Tommie Harris-szel vagy Julius Peppers-szel.”

A fiatalok egytõl egyig nagyon elégedettek voltak azzal, ahogy az öregek bántak velük. Matt Mayberry, egy draftolatlan linebacker így látta: „Mielõtt idejössz, egy csomó történetet hallasz, a végén már magad sem tudod, mit higgyél el belõlük. De el kell mondjam, a linebackerek közül mindenki remek fazon.” LeFevour hozzátette: „Igazából csak azon aggódom egy kicsit, hogyan alakulnak a dolgok a pályán. Arra végül is nincs nagy befolyásom, hogy mi lesz az öltözõben. De tény, itt most minden vadiúj számunkra.”

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások