A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
Perfect Look 970*250
Lake11-hja-300×300

WELKER MÛTÕASZTALRA FEKÜDT

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Welker bal térde még tavaly, a Patriots utolsó alapszakaszbeli meccsén sérült meg. Az elkapó elmondta, hogy a két ínszalag közül csak az elülsõ szalag igényelt orvosi beavatkozást, a másik nem. „Ha hagyod, hogy magától jöjjön rendbe, majdhogynem erõsebb is lesz.” – tette hozzá.

„Csak ki kell várnunk, hogy meggyógyuljon. Nincs szüksége mûtétre.” – nyilatkozta a WR, bár azt még nem tudja, mikor fog visszatérni a pályára. Elmondása szerint az, hogy csak egyik szalagját kellett mûteni már eleve „nagyszerû hír”.

„Nehéz ezt elõre megmondani”, mondta Welker. „Ráadásul, ha mondok valamilyen idõpontot, az emberek készpénznek veszik és számítani fognak rám. Aztán ha mégsem tudok pályára lépni, akkor jön a kérdés, hogy: Na mi van már?”

„Akkor fogok visszatérni, amikor kész leszek rá. Addig pedig olyan keményen dolgozom, ahogy csak tudok, hogy ez mihamarabb be is következzen.”

Felépülésével kapcsolatban elmondta, hogy speciális nyújtó és erõsítõ gyakorlatokat végez. „Edzõim mindenféle õrült pozíciókat találnak ki, hogy biztosak legyenek benne, hogy jó úton haladok a gyógyulás felé.”

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások